A GoSunról

A jó életet tápláljuk

A GoSun egy fiatal vállalkozás, amit tervezők, mérnökök, és olyan szellemiségű egyének alkotnak, akik változtatni akarnak a dolgokon. Szándékuk, hogy páratlan és környezetbarát megoldásokkal szolgálják a világot a sütés területén. Szenvedélyesen állunk a termékeinkhez és ahhoz, azok miként hatnak ügyfeleink életére. A céget egy belvárosi garázsban alapítottuk, gyorsan növekedtünk, köszönhetően annak a közösségnek, amit az elkötelezett ügyfeleink alkotnak, akik nemcsak hisznek a termékeinkben, hanem arra is használják őket, hogy összehozzák az embereket.

A GoSunnál erősen hiszünk abban, hogy elő kell mozdítani a jó dolgokat az életben, és segíteni másokat abban, hogy ugyanígy tegyenek.

Duális üzleti modell

Annak érdekében, hogy világszerte napenergián alapuló megoldásokat alkalmazzunk, a GoSun két eltérő üzletággal rendelkezik: GoSun Stove, ami egy profitorientált vállalkozás az Egyesült Államokban, és a GoSun Global, ami egy szociális jellegű üzletág, melynek célja, hogy az életvitelt megváltoztató napenergiás technológiát vezessen be a fejlődő piacokon, mindezt hozzáférhető áron.

Az első projektet Guatemalában valósítottuk meg 2014-ben, azóta számos privát és a közszférában ténykedő partnerünk lett Peruban, Bolíviában, Nigériában, Ghánában, és Indiában. Miután 2017-ben szélesebb skálán mozognak a kormányzatok által támogatott kezdeményezések, a GoSun célja, hogy jelentős hatással legyen a közeljövőben.

Minden egyes vásárlás a GoSun Stove-nál közelebb visz minket ahhoz, hogy a GoSun Global a változás jelentőségteljes ereje legyen.

Erdőültetéssel a globális felmelegedés ellen

Hisszük, hogy a solargrillekkel segíthetjük a globális felmelegedés elleni küzdelmet, mindezt úgy, hogy jelentős mértékben csökkentjük a fosszilis üzemanyagok használatát. Annak érdekében, hogy biztosítsuk, a „lábnyomunk” emissziómentes – egészen a sütők gyártásával bezárólag -, 20 fát ültetünk minden egyes eladott GoSun Stove után. Ebben segítségünkre van partnerünk, a Trees for the Future. Az elmúlt négy évben a GoSun 12 ezer fa ültetésében segített Nyugat-Afrikában.

 

Rólunk írták

x

Kövess minket a facebookon, lájkold oldalunkat!